Thuis

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijfprofiel

Donjoy werd opgericht in 1993, met geregistreerde hoofdrmb 60,88 miljoen (ongeveer 10million USD) Wij concentreren ons bij het ontwikkelen van high-precision PID klepinstelmechanisme, de eenheid van de Klepcontrole, koppelt de Kleppositie apparaat, intelligente automatische controleklep, evenredige klep, procesbeheersingsklep, hoge zuiverheidspomp, homogene het mengen zich pomp, het schoonmaken technologie, drukvat, de controletechnologie van de pijpleidingsveiligheid, de hoge schone toebehoren van pijpfitting&pipeline en het integreren R&D, productie en verkoop als terug geïntegreerde nationale high-tech ondernemingen. De producten van Donjoy worden wijd gebruikt op bio-geneesmiddel, voedsel en drank, wijn, fijne chemische producten en andere industriële gebieden. De technologie en de innovatie dieoplossingen leiden van Donjoy ontmoeten de groeiende vraag in de industrie van bio-geneesmiddel, voedsel en drank van de gehele wereld, speciale nieuwe markt.

De grondstof, de verwerkingstechnologie, het lassen de technologie, de oppervlaktebehandeling en andere technologie van Donjoy hebben geavanceerd niveau in internationale markt bereikt. Het voldoet ook aan een reeks internationale normen en de specificaties zoals ASME BPE, EHEDG, FDA en 3A, heeft het de de EU-Drukapparatuurrichtlijn (ped-PED-97/23/EG) overgegaan en (M.D.-MD-06/42/EG) door de Duitse TÜV-organisatie uitgegeven; 3-gezondheids standaarddiecertificatie door de 3A-organisatie wordt uitgegeven; De Veiligheidsklep van China de Speciale Vergunning van het Productiemateriaal (TS), de Kwaliteitscertificeringcentrum (CQC) van China en de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem (ISO9001: 2015) en veel andere internationale gebiedende certificatie.

Met geavanceerde technologie, uitstekende kwaliteit en het perfecte systeem van de naverkoopdienst, werd Donjoy toegekend als Nationale High-tech Onderneming, Provinciaal Beroemd Handelsmerk, Wetenschap en Technologieonderneming, Innovatieve Onderneming, Onderneming van de Octrooidemonstratie, R&D-Centrumonderneming, Onderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet en vele andere ere

   Bedrijfhoek     

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

DONJOY in de loop van de afgelopen 26 jaar, hebben wij ervaring in succesvolle oplossingen op diverse gebieden geaccumuleerd. De Visie van de Donjoyonderneming: „Wordend een pionier op het globale pomp en klepgebied“; Kwaliteitsbeleid: „Gebaseerd op klantentevredenheid, duurzame innovatiekwaliteit“. Wij zijn altijd geëngageerd aan klant-centric, ononderbroken ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van nieuwe processen om klanten aan vereisten te voldoen. Onder de begeleiding van de optiek van de bedrijven en het kwaliteitsbeleid, produceert elke werknemer van Donjoy de ambachtcomponenten van uitstekende kwaliteit zoals pompen, kleppen en divers materiaal in de geest van vakmanschap. Of u melk, bier, dranken, deegachtig voedsel, geneesmiddelen of chemische producten verwerkt, zijn onze kwaliteitsproducten en efficiency uw beste keus.
 

In 1994, vestig

Gevestigde Donjoy. wij ontwikkelden ons met succes
the1st hoge zuiverheidsvleugelklep in binnenlands.

In 2003 de kleppen en de pompen met inbegrip van kwabpomp, centrifugaalpomp, mixer (pomp mengen) worden en self-priming pomp en controlehoofd die van Donjoy gekregen het kwaliteitscertificaat van ISO9000.
In 2004 wij zijn reeds de certificatie van Ce-CE-PED/97/23/EG op onze kleppen en pijpmontage geworden
In 2005~2007 wij hebben volledig onafhankelijk intellectuele eigendom, het bewijs van het hoge zuiverheidsmengsel de dubbele zetelklep, zetelklep, constante drukklep en regelende klep afleidt.
In 2008 het technische onderzoeksteam werd gecreeerd in Donjoy, die aan onderzoek hoog - het controlemechanisme van de kwaliteitsklep, PID procesbeheersingshoofd, c-BOVENKANT en regelende klep voor het controleren van de verwerking van vloeistof wordt gebruikt.
In 2011 wij kregen de certificatie van 3A op een reeks van onze producten.
2013 - Uitdaging Meer kleine fabriek uit en zij leveren aan goedkopere prijs. Oorzaak eerst aan dringen wij altijd kwaliteit, zodat hebben wij niet groot voordeel voor prijs. In deze situatie, werkten wij onze producten zoals de kleppen van de hoekzetel, Centrifugaalpumlp bij en de kwabpompen, Deze updateproducten trekken vele klanten voor ons aan
2014 - Het groeien Met de update voldoen de producten klanten aan verzoek. Wij werkten ook andere producten zoals diafragmaklep en mangat bij.
2015 - Innovatie De nieuwe updateproducten eindigden testend en zetten in markt. Vooral op de tentoonstelling, onze zeer populaire kwabpomp, houden de klanten van het zo veel, niet alleen het octrooiontwerp, maar ook met hoogte - kwaliteit.
2017 Ontwikkeling Om klanten levertijd, Donjoy-beweging aan onze nieuwe fabriek met gebied aan te houden 29000㎡ en meer CNC machines toe te voegen.
2018 aan Toekomst Donjoy heeft de grote ambitie van afgelopen dragen en in toekomst gestadig vorderen, niet alleen het succes is ontmoeten, meer inspanningen bereikt om nieuwe wegen open te stellen.

 

Wij zijn altijd geëngageerd aan technologische innovatie, zodat stemde het verblijf aan ons ..................

 

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : DONJOY

Aantal werknemers : 200~300

Opgericht Jaar : 1993

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop