DONJOY-TECHNOLOGIEco., LTD

Combinatie van beroep en kwaliteit!  Vernieuwer van klep en pomp!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Certifications
Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop
Van goede kwaliteit regelende klep voor verkoop
Customers Reviews
Indien wij kopen uw pomp nog in 2009.Now in het werken en slechts voor de mechanische verbinding repace het. De pompkwaliteit is perfect en als Duitse pomp

—— Ulzii

Wij ontvingen reeds uw tweede orde. Fijn alles. Wij zijn gelukkig met de kwaliteit,

—— Ricardo

uw producten kijkt zeer kwaliteit met technische informationI. vond verscheidene verkopers, maar er is probleem met mededeling. Allen zijn enkel verkopers

—— Juris

Onderhand van houdt identiteitskaart u de pompen en de kleppen te vertellen die wij van u hebben gekocht werken boete. In feite zouden wij een andere donjoy vervangingen willen brengen.

—— Jhubal

Ik ben online Chatten Nu

DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DONJOY
Aantal werknemers : 200~300
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 50% - 60%

Co. van de Donjoytechnologie, Ltd wordt opgericht in 1993 en het heeft zich in het bestuderen van en het ontwikkelen van hoogte - kwaliteitspid procescontrolemechanisme, klepinstelmechanisme, stroomcontrolemechanisme, de eenheid van de klepcontrole, de klep van de hoge zuiverheidsprocesbeheersing en hoge zuiverheidspomp, buizenstelsel en pijpmontage gespecialiseerd.

 

De grondstof en de technologie van verwerking, lassen en oppervlaktebehandeling die door Donjoy wordt vervaardigd zijn bereikt geavanceerd niveau in binnenlands en overzee geweest.

 

Onze producten voldoen aan de standaardvereisten die van ASME BPE, EHEDG, FDA en 3A, de certificatie van ped-PED-97/23/EG en M.D.-MD-06/42/EG krijgen door Duitse TUV, die de certificatie die van 3A krijgen door Amerikaanse 3-a, de TS vergunning en de certificatie van ISO9001 geeting: 2008 door Chinees kwaliteitscertificeringgezag enz.

 

Donjoy verkreeg vele octrooien voor uitvinding door ontwikkeling en technologieinnovatie in verscheidene jaren, waaronder meer dan 100 punten van de octrooien voor gebruiksmodellen.

 

Contactgegevens
DONJOY TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jasmine Zhuang

Tel.: 86-577-85820678

Fax: 86-577-86998000

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)