Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about 7 DE DINGEN DIE U HEBT MOETEN OM HET WETEN ALVORENS EEN SANITAIRE KLEP TE KOPEN
Gebeurtenissen
contacteer ons
86-577-86998000
Contact nu

7 DE DINGEN DIE U HEBT MOETEN OM HET WETEN ALVORENS EEN SANITAIRE KLEP TE KOPEN

2023-04-18

Recentste bedrijfnieuws ongeveer 7 DE DINGEN DIE U HEBT MOETEN OM HET WETEN ALVORENS EEN SANITAIRE KLEP TE KOPEN

1.What is een sanitaire klep?

De sanitaire klep is een verschillend type van industriële kleppen, riep het ook sanitaire rangklep of food-grade klep. welke van schoon niet-toxisch die roestvrij staal wordt geconstrueerd, aan controles wordt ontworpen of de beweging van vloeistof of gas regelt, vooral in voedsel & drank wordt gebruikt, zuivelfabriek, het brouwen, geneesmiddel, dagelijks chemisch product, de schoonheidsmiddelenindustrieën. De sanitaire klep moet gemakkelijke schoon:maken-in-plaats (CIP) en CIP-vloeistoffen doorgeven.

Sanitary Valve

2.What de norm of de regelgeving doen een sanitaire klep vereisen?

3-sanitaire norm. Het gemeenschappelijkste standaardgebruik in Amerikaan voor klep en montage is een 3-sanitaire norm. Welke is specificeer de criteria voor het ontwerp en de vervaardiging van materiaal die in contact met voedsel komt. Het leidende doel van 3-Sanitaire Normen is volksgezondheid te beschermen door sanitair materiaal te gebruiken. Meer over een 3-norm, alstublieft dit artikel een Inleiding 3-Sanitaire Normen en 3-Toegelaten Praktijken controleren wil kennen? Zijn de Donjoy Sanitaire klep en de montage allen hygiënisch ontwerp en voldoen aan een 3-norm.

FDA-norm. De volledige naam is de V.S. Food and Drug Administration (FDA Wikipedia), die een andere die norm op kleppakking zijn wordt toegepast. De Donjoyklep verzegelt (b.v. EPDM, PTFE, FPM, Silicone, NBR, HNBR) allen voldoet aan FDA-norm.

De norm van ASME BPE is verwant met om bioprocessing materiaal zoals klep en pijpmontage te ontwerpen en te vervaardigen voorgenomen voor gebruik in de industrieën van biopharmaceutical en persoonlijke verzorgingproducten. Van de Donjoy voldoet de sanitaire klep en pijp montage evenals aan de norm. Voor nadere informatie gelieve te verwijzen naar ASME Wikipedia

3.What is het verschil tussen een sanitaire klep en een industriële klep?

Materiaal. Het sanitaire materiaal van het kleplichaam moet gezondheidsnormen van roestvrij staal ASI 304 of 316L gebruiken. Maar het industriële kleplichaam gebruikt koolstofstaal, legeringsstaal, algemeen gietijzer of brons, dat of roest gemakkelijk aangetast zijn.

Metaaloppervlakte. De hygiënische klep en buismontage vereist een hoog niveau van de ruwheid aan de metaaloppervlakte, alle delen dat het contact met het middel fijn moet worden opgepoetst. De oppervlakteruwheid wordt berekend metend het gemiddelde oppervlaktehoogten en diepten over de oppervlakte. Deze meting wordt het meest meestal getoond als „Ra“. SF1 RA20=0.51μm.

De oppervlakte van ASME BPE beëindigt lijst zoals hieronder:

ASME BPE Surface finish table

Verbinding. De verbinding binnen hygiënische klep is kritiek, moet gezondheids aan norm voldoen. Verbinding van de Donjoy voldoet de sanitaire klep aan FDA-norm.

4. De verschillende toepassing voor de sanitaire klep en industriële klep.

De sanitaire kleptoepassing is voedselverwerking, water, drank, die de zuivel, dagelijkse chemische, farmaceutische industrieën… brouwen

De industriële kleptoepassing is olie, gas, dunne modder, landbouw…

5. Welke types van sanitaire klep hebben?

6.Valve verbindingstype

Er zijn sommige functionele kenmerken om types te beëindigen. Het verbindingseind voor sanitaire klep omvat:

  • Uiteinde-gelast typisch gebruikt in hoge druk of verrichtingen op hoge temperatuur
  • Tri-vastgeklemde Gemakkelijk voor installatie en onderhoud
  • Ingepast voor lagedrukpijpverbinding
  • Voorzag de gemeenschappelijkste industriële klepeinden voor de verbinding van de hoge drukpijp van een flens

7.Sanitary de Norm en de Grootte van de klepverbinding: De aanpassing van de Pijpleiding

DIN en 3A, SMS-afmeting worden het meest meestal gebruikt voor sanitaire pijpverbinding. De sanitaire klepgrootte betekent vaak de klephaven naar de buitendiameter (OD) van pijp verwijst.

De normen van DIN 11851 DIN verwijzen naar een reeks technische normen uit Duitsland. Deze normen worden wijd gebruikt in heel Europa om normen voor kwaliteitscontrole, veiligheid, milieubescherming en rationalisatie te verzekeren. Onze sanitaire vleugelklepdin grootte is van DN10 aan DN 300.

3A, SMS-afmeting in duim. Het is de wijdst verbindingsnorm in de wereld wordt gebruikt die.

 

 

Het voordeel om met sanitaire klepfabrikant in China (Donjoy-Technologieco., Ltd) te werken

  • 1. Wij vervaardigen sanitaire klep, pomp en pijpmontage voor 28years, welke middelen wij rijke ervaring hebben, bijgewerkt en geoptimaliseerde sanitaire klep door generaties, lossen wij het probleem vooraf, met premiekwaliteit op.
  • 2. De fabriek van de Donjoytechnologie behandelt een gebied van 29000 vierkante meters, met meer dan 300 arbeiders, verstrekt stabiele productiecapaciteit.
  • 3. Met meer dan 200 octrooien, wij onze eigen ontwerp en creativiteit hebben om onze producten bijgewerkt te houden.
  • 4. Met meer dan 100 internationale certificaten om de producten te verzekeren voldoe aan de sanitaire norm.
  • 5. Verleen de beste dienst en de maximumsteun voor klanten, wat vóór verkoop of naverkoop.
donjoy Technology factory

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Sanitaire Diafragmaklep Leverancier. Copyright © 2016-2023 donjoyvalves.com . Alle rechten voorbehoudena.