Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie
Gebeurtenissen
contacteer ons
86-577-86998000
Contact nu

2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie

2021-04-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie

Op 23 Januari, 2021, namen alle werknemers van het bedrijf een groepsfoto, en toen een buitengewone bedrijf jaarlijkse die vergadering weg in het bedrijfrestaurant wordt geschopt.

 

De voorzitter en de algemene manager leverden toespraken af en verzonden zegen naar alle werknemers. Zij zeiden dat hoewel de epidemie ons leven heeft onderbroken en productieorder, met de inspanningen van alle werknemers, de goede resultaten in alle aspecten van het werk zijn bereikt. Alle afdelingen hebben hun beste het bedrijf doen maken een goede werkende atmosfeer eenheid en positieve vooruitgang tonen.

laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  0 laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  1

 

Kwam daarna de interessante verbindingen zoals liederen, dansen, en loterij. om een prachtige jaarlijkse vergadering tot stand te brengen, begonnen de multi-begaafde werknemers en voorbereidingen te treffen vroeg te repeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  2 laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  3
laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  4 laatste bedrijfsnieuws over 2021 Donjoy-Technologieco., Ltd Jaarlijkse Conferentieceremonie  5

Deze jaarlijkse vergadering niet alleen bracht vreugde en gelach aan iedereen, maar ook bracht de harten dichter van collega's aan elkaar. De hartelijke interactie tussen bedrijfleiders en werknemers, en de opwindende loterijactiviteiten hielden het zingen, applaus, en toejuichingen in het trefpunt. De volledige jaarlijkse vergadering was buitengewoon, tonend de vreugde en de harmonie van de Donjoy-familie.

om samen te vatten

In 2020, zullen wij van ontberingen volledig zijn. Draag het verleden en open de toekomst om met het nieuwe jaar in te stemmen, en ga met The Times vooruit om het nieuwe jaar te vieren. Voor aanstaande 2021, hebben wij een goed hart en een hoogtepunt van verwachtingen. Onder de correcte besluitvorming en de leiding van het beheer van het bedrijf, en met de gezamenlijke inspanningen en gezamenlijke inspanningen van al onze werknemers, zal Donjoy absoluut een nieuw houding en een tempo vooraf het nieuwe jaar met een geest van bereidende innovatie en met The Times goedkeuren. Schrijf een nieuw hoofdstuk!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Sanitaire Diafragmaklep Leverancier. Copyright © 2016-2024 donjoyvalves.com . Alle rechten voorbehoudena.