Huis > Producten > Sanitaire Diafragmaklep >
klep 1/2-4 duim van het 3 manierdiafragma, 0-10 bardruk, Temperatuur 20-150℃ voor Hygiënische Toepassingen

klep 1/2-4 duim van het 3 manierdiafragma, 0-10 bardruk, Temperatuur 20-150℃ voor Hygiënische Toepassingen

Place of Origin:

China

Merknaam:

DONJOY

contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Temperatuur:
20-150℃
Certificaat:
CE, ISO, FDA, 3A
Naam:
Sanitaire Diafragmaklep
Materiaal:
SS316L
merk:
DONJOY
Grootte:
1/2-4, DN6-DN100
Eigenschap:
Hoge Prestaties, Duurzaam, Gemakkelijk schoon te maken
Toepassing:
Voedsel, Drank, Zuivelfabriek, Farmaceutische Brouwerij,
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Productomschrijving:

Klep van het Donjoy de Sanitaire Diafragma

Concurrerend-de prijs vastgestelde van Donjoyaanbiedingen, krachtige en duurzame Sanitaire Diafragmakleppen die gemakkelijk zijn schoon te maken en in het voedsel, de drank, de zuivelfabriek, de brouwerij en de farmaceutische industrieën kunnen worden gebruikt. Onze Sanitaire Diafragmakleppen worden gemaakt van roestvrij staal en met de verbindingen van PTFE+PTFE, van EPDM en van het Silicone uw behoeften gekomen aanpassen. Kleppen van het het roestvrije staal worden de pneumatische Diafragma van Donjoy ontworpen voor sanitaire toepassingen, zoals in de geneesmiddel en biotechnologieindustrieën. Wij verstrekken een volledige lijn van sanitaire Diafragmakleppen, met inbegrip van norm en douaneontwerpen, om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Met onze ervaren techniekteam en gevorderde productiefaciliteit, kan Donjoy u de beste kwaliteit aanbieden Sanitaire Diafragmakleppen hoogstens redelijke en concurrerende prijs.

 

Eigenschappen:

 • Klep van het roestvrij staal de Pneumatische Diafragma: Poetste de volkomen verzegelde, Pneumatische verrichting, Spiegel of Matt Polished-oppervlakte, Druk op: 0-10 Bar.
 • Sanitaire Diafragmakleppen: Verbinding: PTFE+PTFE, Opgepoetste EPDM, Silicone, Hand, Pneumatische, Elektrische verrichting, Spiegel of Matt Polished-oppervlakte, Druk: 0-10 Bar.
 • De Kleppen van het Phamacydiafragma: Poetste de volkomen verzegelde, Hand, Pneumatische, Elektrische verrichting, Spiegel of Matt Polished-oppervlakte, Druk op: 0-10 Bar.
 

Toepassingen:

De Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY is een betrouwbare en duurzame klep van het roestvrij staal pneumatische diafragma. Het wordt gemaakt in China en in voedsel, drank, zuivelfabriek, brouwerij en de farmaceutische industrieën algemeen gebruikt. Het heeft een groottewaaier van 1/2-4, DN6-DN100 en is beschikbaar in opgepoetste spiegel en matte opgepoetste oppervlakten. De klep kenmerkt hoge prestaties, duurzaamheid, en gemakkelijk schoon te maken. Het is de perfecte keus voor toepassingen die een sanitaire diafragmaklep, zoals farmacie vereisen. Het is ook ideaal voor toepassingen die een krachtige en duurzame pneumatische diafragmaklep vereisen.

 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Naam Sanitaire Diafragmaklep
Materiaal SS316L
Eigenschap Hoge Prestaties, Duurzaam, Gemakkelijk schoon te maken
Merk Donjoy
Toepassing Voedsel, Drank, Zuivelfabriek, Farmaceutische Brouwerij,
Temperatuur 20-150℃
Verrichting Hand, Pneumatisch, Elektrisch
Norm DIN, SMS, 3A, ISO, IDF, RJT
Druk 0-10 Bar
Verbinding Gelast, Ingepast, Van een flens voorzien, Vastgeklemd
 

Steun en de Diensten:

De de sanitaire Technische ondersteuning en Dienst van de Diafragmaklep

In XYZ, bieden wij onze klanten uitvoerige technische ondersteuning en de dienst voor onze Sanitaire Diafragmakleppen aan. Ons ervaren team van ingenieurs en technici is beschikbaar om u met om het even welke kwesties of vragen te helpen u kunt hebben. Wij verlenen steun en de dienst in de volgende gebieden:

 • Installatie en onderhoud
 • Het oplossen van problemen en diagnostiek
 • Vervangingsdelen en toebehoren
 • Technische documentatie en opleiding
 • Verre controle
 • Software en hardwareverbeteringen

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de hoogste de Klepproducten van het kwaliteits Sanitaire Diafragma en diensten. Als u om het even welke vragen hebt of hulp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Sanitaire en Diafragmaklep die verschepen verpakken:

 • Verpakking: De Sanitaire Diafragmakleppen zullen veilig verpakt worden in standaarddozen en in bellenomslag voor toegevoegde bescherming verpakt.
 • Het verschepen: Alle Sanitaire Diafragmakleppen zullen via UPS, Fedex of USPS worden verscheept.
 

FAQ:

Q1: Wat is een Sanitaire Diafragmaklep?

A: De sanitaire Diafragmaklep is een klep met een flexibele schijf, of diafragma, die om worden gebruikt op te houden, te regelen, en stroom beginnen. Het wordt wijd gebruikt in voedsel, drank, zuivelfabriek, het brouwen, en de farmaceutische industrieën.

Q2: Wat zijn de eigenschappen van Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY?

A: De Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY is een klep van uitstekende kwaliteit die in China wordt gemaakt. Het heeft een snelle reactie, een lage het werk torsie, en uitstekende het verzegelen prestaties. Het is corrosiebestendig en schuring-bestand, makend tot het ideaal voor gebruik op lange termijn.

Q3: Wat is de groottewaaier van Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY?

A: De Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY is beschikbaar in grootte bij 1/2“ aan 4“.

Q4: Wat is de temperatuurwaaier van Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY?

A: De Sanitaire het Diafragmaklep wordt van DONJOY ontworpen want het gebruik in temperatuur van -4°F tot 302°F (- 20°C aan 150°C) gaat.

Q5: Welk materiaal wordt de Sanitaire het Diafragmaklep van DONJOY gemaakt van?

A: De Sanitaire het Diafragmaklep wordt van DONJOY gemaakt van roestvrij staal, PTFE, en andere materialen voor superieure corrosieweerstand en duurzaamheid.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Sanitaire Diafragmaklep Leverancier. Copyright © 2016-2023 donjoyvalves.com . Alle rechten voorbehoudena.